BLOG DE COMUNICACIÓ AUDIOVISUAL I TICS

J. MIQUEL LILLO IES ISABEL DE VILLENA VALÈNCIA

DIARI DEL BLOGUER 1

Posted by jmiquel2 a febrer 19, 2008

Avui he començat a navegar d’una manera més seriosa per la xarxa, mig tafanejant mig investigant, però sobretot fent hores davant l’ordinador. Ja puc fer-me una xicoteta idea del que hi ha i del que jo hi puc fer.

D’entrada destacar que el món que jo acabe de descobrir existeix de fa un cert temps i hi ha molta gent engrescada en el tema (i més que hi serem poc a poc) He vist moltes coses i molt variades. És clar que tot el que he visitat no era especialment interessant, però per a saber què hi ha, has d’entrar-hi i evidentment trobes de tot. Especialment útil ha estat la troballa d’un blog d’un professor de Socials d’un institut de Salamanca. He quedat fascinat, no sé si exagere però com que sóc un nouvingut a aquest món francament no costa massa fer-me embadocar. És un blog que s’assembla al que a mi m’agradaria construir. També és possible que d’ací un temps eixe blog que avui envege i admire el puga millorar i superar, però sincerament em queda un camí ben llarg per a aconseguir-ho. De moment me’l prenc com un model i un repte alhora.

Una altra qüestió són les parauletes que comencen a aparéixer i que són habituals a pesar que són en anglés i encara que de moment no s’hi veu cap intent per traslladar-les a la nostra llengua s’utilitzen amb absoluta fluïdesa a la xarxa: post, podcast, webcast, widget, tag, url, site, RSS i els verbs que derivant s’hi construeixen, pertanyen a l’univers de les TIC i de moment et despisten, tot i que com totes les coses a mesura et familiaritzes amb els termes i estigues dintre el món bloguer et vas introduint i utilitzes aquest argot com qualsevol navegant avesat.

Resumint que estic enlluernat per un món amb unes possibilitats immenses, que espere traure’n profit però sobretot aprendre’n molt i poder transmetre-vos a tots els meus descobriments.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: