BLOG DE COMUNICACIÓ AUDIOVISUAL I TICS

J. MIQUEL LILLO IES ISABEL DE VILLENA VALÈNCIA

DIARI DEL BLOGUER 2

Posted by jmiquel2 a febrer 20, 2008

Una de les primeres coses que m’he trobat navegant per la xarxa és que molt a sovint passa que quan entres a una plana i cliques un enllaç, aquest et porta a un altre i de sobte apareixes a una altra pàgina que ja coneixies o havies visitat, és a dir que és freqüent que pàgines que tracten un mateix tema estiguen interconnectades.

He començat a pensar com m’agradaria estructurar el blog i prenent com a referència el company de Salamanca, que ahir citava, podria aparéixer a un costat els temes a tractar, per exemple els diferents apartats que pot contenir aquesta assignatura: fotografia, cine, publicitat, televisió, ràdio, vídeo i còmic. I no necessàriament en aquest ordre. Dintre de cadascun d’aquests apartats s’abordarien els continguts que tindrien. Per posar un exemple, a l’apartat de la televisió de moment no tinc pensat parlar sobre el que fa cada canal, sinó més bé l’ús que fem de la televisió. És a dir la idea és fer un ús didàctic d’aquests mitjans. La qual cosa no vol dir que en un futur forçosament haja de ser així.

A l’altre costat podria anar una sèrie de recursos i o enllaços on a través dels quals entraríem directament a la pàgina del programa que ens interessa. També he pensat en aquest enllaços incorporar tutorials o enllaços directes a blogs o pàgines que puguen resultar atractives per a l’assignatura.

De moment, a més de vagar divague, o siga faig comentaris en veu alta per reflexionar si tot allò que estic escrivint i que estic tractant de bastir pot tenir alguna consistència i en què quedarà aquest projecte. d’altra banda tinc la sensació que tot açò està quedant una miqueta sonso i l’hauré de retocar poquet a poquet introduint algun element visual que el puga fer més atractiu.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: