BLOG DE COMUNICACIÓ AUDIOVISUAL I TICS

J. MIQUEL LILLO IES ISABEL DE VILLENA VALÈNCIA

Organització enllaços i multimèdia

Posted by jmiquel2 a Juliol 8, 2008

A més de les categories que teniu a la dreta, cal establir altres categories per tal d’organitzar els diferents enllaços que ens serviran per poder-los utilitzar tant dins del centre com fora. Dintre d’aquestes hi podrem trobar: reproductors d’àudio i vídeo, presentadors, allotjadors d’àudio, d’imatges, vídeo, música i fotografia, enllaços sobre còmic, enllaços premsa, enllaços televisió etc.

Amb tot, com sol passar a la xarxa, trobareu que de vegades molts enllaços estan interconnectats. Tractaré no sols de donar-vos l’enllaç sinó també orientar-vos a través d’algun tutorial o guia sobre com usar eixa ferramenta. Les adreces electròniques sobre com usar els diferents enllaços, en ocasions solen contenir a més d’altres informacions interessants. La veritat és que l’ideal haguera estat que jo haguera fet els tutorials, però francament sóc un neòfit en la matèria i no vull ficar-me en assumptes que no domine (sabater a les teues sabates) En definitiva només sóc un cercador. Per altra banda hi trobareu que les guies són molt diverses i variades. Si en alguna vegada observeu que l’enllaç no us porta enlloc -a mi en ocasions m’ha passat – us assegure que no és culpa meua i que en el moment de col·locar-lo era correcte. Què ha pogut passar? O bé que la pàgina ha desaparegut, o que us redireccionen a una altra. Els qui esteu avesats a navegar per internet ja sabeu que és una cosa que passa a voltes.

Finalment si observeu, especialment comparant-lo amb d’altres, que l’estructura d’aquest blog és una miqueta fluixa penseu que sóc un nouvingut a aquest món i que encara no tinc la suficient desimboltura, però espere que poc a poquet la cosa vaja millorant.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: