BLOG DE COMUNICACIÓ AUDIOVISUAL I TICS

J. MIQUEL LILLO IES ISABEL DE VILLENA VALÈNCIA

Enllaços TIC a desenvolupar

Posted by jmiquel2 a Juliol 10, 2008

He procurat fer un compendi, el més exhaustiu possible, de tots els enllaços que he trobat i que us poden ser d’utilitat. No obstant he d’advertir-vos que la majoria d’ells els desconec i, en conseqüència no us en puc fer cap recomanació. Només sóc un recopilador. Segur que podreu traure’ls infinitat de possibilitats, tantes com interessos o afeccions teniu. Només es tracta de trobar-hi l’adequat o aquell que més us agrade, tant si teniu un blog, com si simplement voleu gaudir-ne.

Els llistats, perquè pense fer diversos, són fruit de moltes hores d’investigació a través de la xarxa i, malgrat això us puc ben assegurar que distaran molt de ser molt complets. Sols cal que navegueu un poquet i us adonareu de la immensitat d’elements que podeu trobar-hi. Per organitzar-los havia pensat en un principi incorporar-los a la dreta d’aquesta pàgina. Després vaig pensar col·locar-los més avall, però a mesura que han anat creixent, han anat ocupant massa espai i ja no és operatiu, així que finalment els posaré en diversos documents. De tota manera no us ha d’estranyar que de tant en tant vaja incloent-hi més enllaços a mesura que els conega. Perquè com, ja deveu saber, a internet el present es converteix en passat en un no res.

Una qüestió que em va sorgir a l’hora d’introduir-los, era que una bona colla d’ells tenien les instruccions en anglés. Encara que sé que sou molt intuitius, sé que molts de vosaltres teniu dificultats i no l’enteneu i això us pot representar un seriós obstacle i fer desistir-vos a usar-los. Així que vaig pensar de cercar un altre enllaç que poguera servir com un tutorial o guia on s’explicara com s’han d’utilitzar eixes ferramentes. No sempre el problema era que estaven en anglés, de vegades simplement les instruccions no estaven massa clares i es limitaven a descriure el programa sense explicar el seu funcionament, per tant calia que algú ens traguera de dubtes.

Així que, tal com us anticipava a l’anterior entrada, us he col·locat unes pàgines que us podran orientar una miqueta davall dels enllaços en blau. Són molt diverses i molts diferents (en algunes no he trobat res interessant i per tant no n’hi ha cap) De totes les formes n’hi ha de tot, des d’aquelles que expliquen les coses pas a pas, fins d’altres que només conten les coses bàsiques. Unes són en valencià i altres en castellà. A més també dins d’algunes, de retruc, hi trobareu informació que, sens dubte us podrà ser de molta utilitat. La qüestió és que en pugueu traure profit.

Per últim, he d’advertir-vos que aquest llistat que publique avui pot quedar-se obsolet en poc de temps. Així que a mesura que vaja coneixent coses, les hi aniré incorporant. Si podeu imaginar la quantitat de programes que van sorgint  cada dia entendreu el que vull dir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: